23 januari 2019 ’the Eighties’ topavond!!

We zijn 2019 zoals voorspeld spectaculair gestart. Woensdag 23 januari jl. hadden we uitverkocht huis tijdens onze derde thuiswedstrijd in Pand Raak. Als thema hadden we voor prachtige voetbal decennium de jaren ’80 gekozen. Het werd een feest der herkenning voor menigeen. We begonnen met een ode aan de zwarte voetbalschoen waarna de weer speciaal voor deze avond gecomponeerde quiz van maar liefst 35 vragen menig hersenen deed kraken. Na nog wat mooie odes aan kleine “grote  voetballers uit de ‘eighties’ brak de pauze aan.

In de pauze zijn we in gestart met een korte documentaire over ons EK 1988. Van de goal van Vasilli Rats in de openingswedstrijd tot het monument van Marco van Basten in finale alles kwam voorbij. Vooral het gortdroge commentator van ‘generaal’ Rinus Michels was fantastisch om terug te zien. Na nog een aantal odes gingen de zes bete van de quiz over naar de halve finales. Hier werden de deelnemers opgedeeld in drie 2-tallen en kreeg ieder 2-tal een galerij voorgeschoteld. Pittig maar te doen! Uiteindelijk speelden Bob en Hans de finale. In de finale moesten zij elk afzonderlijk een ‘per seconde wijzer’ achtige galerij tot een goed einde brengen. beide deelnemers slaagden hiervoor met vlag en wimpel al was Bob een fractie beter. Hij werd dan ook de meer dan verdiende winnaar van editie 3 van het theater.

Na afloop was er nog ruim de gelegenheid om nog even bij te praten onder het genot van een biertje en een balletje. Het was weer een topavond en op naar meer mooie avonden. Next meeting is op 7 maart 2019 weer in Pand Raak.

Overzicht overige berichten

31 oktober – de Legends

Op 31 oktober 2018 hadden we onze tweede avond.ook nu weer en mooi gezelschap in Pand Raak. Sommigen waren er zelfs voor de tweede keer

Lees verder