Voetbaltheater de try-out

 

De laatste tijd had ik af en toe zoiets van ‘pffff laat het nu maar beginnen’, en afgelopen donderdag 16 maart was het eindelijk zo ver. De try-out van het door mijzelf ontwikkelde voetbaltheater. Een idee wat een paar jaar geleden in mijn hoofd ontstond en de laatste maanden zijn voltooing kreeg. Wat zouden de aanwezigen er van vinden? Altijd weer spannend als je iets nieuws begint. Nou ik kan u zeggen, het liep niet allemaal op rolletjes. Foutje hier, vergeetmomentje daar, technisch mancootje hier, maar bovenal een authentieke avond vol mooi voetbal. Dat was de doelstelling en die werd gehaald.

Na afloop wat verbeterpuntjes meegekregen van kritische maar positieve aanwezigen. Mooi vond ik de twijfel bij mijzelf na afloop van mijn monoloog en diezelfde twijfel had mijn gastspreker na afloop toen hij zei dat hij vooraf scheitnerveus was. Rustig maar Erik, nu weet je dat je het kan. Het was goed, iets te lang, maar publiek geen moment verveeld, ruimte om vragen te stellen en je verhaal larderen met een aantal fijne anekdotes uit je mooie carriere; chapeau! Het geeft mij de inspiratie om vol door te gaan. Er is blijkbaar een markt voor een avond met gasten, mooie filmpjes, wat literair werk, wat quizvragen over pakweg Dennis Bergkamp, de straatnamen van Real en Atletico en the superb Italian sweaper. Dit alles in een fijne setting met vrienden, bekenden of andere voetballiefhebbers. Borreltje en een hapje erbij en klaar is kees. Kortom een voetbalavondje avant la lettre.

Overzicht overige berichten

31 oktober – de Legends

Op 31 oktober 2018 hadden we onze tweede avond.ook nu weer en mooi gezelschap in Pand Raak. Sommigen waren er zelfs voor de tweede keer

Lees verder